Pineapplen Leffablogi

keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Clerks 2 (2006)

Dante ja Randall tekvät paluun! Tarina kertoo Danten viimeiesestä työpäivästä New Jerseyläsessä purilaisemestassa ennen muuttoa Floridaan. Härskit puheet ja valitus jatkuvat..

Kevin Smith jatkaa antisankareittensa sekkailuita New Jerseyn ihmemaassa tässä vuoden 1994 kulttiklassikon jatko-osassa. Samat tutut hahmot tekevät paluun. Dante (Brian O'halloran), Randall (Jeff Anderson), Jay (Jason Mewes) ja Silent-Bob (Kevin Smith itse) ovat kaikki mukana ja vetävät roolinsa juuri niin hyvin kuin olettaa voi. Smith myös vastaa käsikirjoituksesta ja tekee hienoa työtä. Tarinassa ja hahmoissa on tällä kertaa syvyyttä entistä enemmän ilman että hahmojen persoonat kärsivät (..ja Fanit suuttuvat)

Jatko-osa jatkaa samaan tyyliin kuin alkuperäinenkin (väreissä, tosin). Kamera on ehkä liikkuvaisempi mutta dialogi on se minkä takia tämä katsotaan. Dialogi vaihtelee leffa-aiheista (mikä trilogia rules them all) 2:sta suuhun-debaattiin. Jos verbaalinen huumori iskee niin Clerks 2 n hyvä valinta. Visuaalista komediaakin on toki mukana.


Loistavaa dialogi-komediaa. Pakko zuumaa.

http://us.imdb.com/title/tt0424345/